Herreure

Et herreur er en af de mest udbredte og brugte accessories til mænd. Med et ur har du ikke kun styr på klokken, men du kan også tilføje lidt ekstra stil og deltaljer til dit look. Her hos Smykkekæden kan du finde forskellige typer af armbåndsure til mænd, så der med garanti er et ur, der falder i din smag. Gå på udkig i vores udvalg og lad dig inspirere af vores mange muligheder indenfor herreure.

Side

Vi fandt 1005 produkter

Side

Vi fandt 1005 produkter

Tal eller digitalt? Hvordan vil du aflæse tiden

Du kan i dag få mange forskellige slags herreure, der har hvert deres særpræg. Først kan du overveje, om du foretrækker visere og tal fremfor det digitale ur. Det digitale ur er let at aflæse, men det ser ofte mindre stilrent og lækkert ud end eksempelvis en klassisk urkasse med tal og visere. Du kan også få urskiver uden tal, men hvor klokkeslæt er markerede med små mærker i stedet. Det klassiske ur går ofte godt til jakkesæt og habitter, så gå den vej for en maskulin og sikker stil, der passer både til arbejde og fest.

Urremmen og urkassen er med til at sætte stilen

Hos os forhandler vi mange forskellige typer af ure til mænd. Du kan få både helt klassiske og diskrete herreure såvel som spraglede og iøjnefaldende ure til mænd. Der er et bredt udvalg af herreure, hvor urkasser og urremme afgør looket. Urremmen skal være behagelig at have om håndledet, så du får dit ur på hver dag. Remme er ofte lavet af enten læder, metal eller stof, og det er op til dig, hvad du synes er mest behageligt og lækkert.

Urkassen kan se ud på mange forskellige måder. Hvis du ønsker et mere diskret ur, så vælg en mindre urkasse, mens en stor urkasse giver et statement.

Mekanik og elektronik i herreure

Herreure har eksisteret helt tilbage i 1500-tallet, hvor det var en sjælden og mekanisk hjælp til at holde styr på tiden. Med tiden udviklede man urfjederen, så uret kunne trækkes op og lagre energi til at få viserne til at bevæge sig. I dag kan du få herreure, der fungerer mekanisk, eller kvartsure, der anvender piezoelektricitet til at få uret til at gå. 

I dag sælges der langt flest kvartsure, fordi det har flere fordele i forhold til det mekaniske ur:

  • Et kvartsur er mere præcist
  • Et kvartsur er billigere at producere
  • Et kvartsurs er mindre, da urværket kræver mindre plads i urkassen
  • Et kvartsur går sjældent i stykker

Du kan finde et stort udvalg af forskellige ure her på siden, som nok skal hjælpe dig med at have helt tjek på tiden.

Et stort udvalg af ure til mænd på Smykkekaeden.dk

Hos os finder du et bredt udvalg af forskellige ure i mange forskellige stile, prisklasser og størrelser. Online kan du let overskue og sammenligne vores mange herreure, så du får klikket det helt rigtige hjem. Læs specifikationerne under de ure til mænd, som du overvejer, og kontakt endelig kundeservice, hvis du har spørgsmål. Vi står nemlig klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte ur blandt vores mange herreure.