Borgvardt

Borgvardt

Alle vil gerne have det bedste, når de skal købe noget nyt. Ure er universelt kendt for at være dyre, og derfor vil man gerne sikre sig, at man køber noget af kvalitet. Man skal være klar på at bruge lidt ekstra penge, hvis man gerne vil have noget som holder hele livet. Du skal også helst tænke design ind i dit køb. Mange går derfor efter noget tidløst, så uret bliver en permanent del af deres garderobe - uanset hvordan resten af deres garderobe udvikler sig.

Læs mere

Vi fandt 13 produkter

Vi fandt 13 produkter

Køb noget som holder evigt

Selvom Borgvardt kun har været på designscenen siden 2015, skulle man tro, at de havde flere hundrede års erfaring med ur-fremstilling. Deres største inspirationskilde er Rolex ure fra 1940’erne og 1950’erne, hvilket også bidrager til at urene, de laver, deler samme kvalitet. 

Hvert ur fra Borgvardt er unikt, hvilket også gør, at de får deres eget nummer indgraveret på urkassen. 

Urene fremstilles kun af de bedste materialer og laves i hånden. Fordi uret bliver fremstillet manuelt i stedet for på fabrik, gør det også, at der er et ekstra øje for detalje, så dit ur bliver lavet så fejlfrit som muligt. 

Desuden er urene lavet mekaniske, så de ikke er afhængige af batterier, men i stedet er drevet af urværk fra Miyota. På denne måde stopper viserne aldrig, så du altid kan have uret med. 

Borgvardts ure er lavet til at holde, og derfor sørger de for, at urets materiale gør dem så behagelige som muligt. Deres tidløse design gør også, at uret altid er en sikker vinder til at fuldende dit tøj alle dage. 

Lennart Borgvardt betror sig på, at godt håndværk altid kan betale sig, og det er en stor del af hans designproces at tænke de rette materialer ind i sine designs. Så herunder kan du købe et ur som stilmæssigt holder for evigt.