Ure

Ure

Ure fås i mange forskellige prisklasser. Vi har et spændende og varieret udvalg af både dameure og herreure fra en lang række kendte mærker. Køb armbåndsure online ved Smykkekæden. Vi har fri fragt på alle ure og altid hurtig levering og nem retur. Se udvalget herunder og find det ur, du altid har drømt om.

Ure er unikke på hver sin måde. Et ur bliver ofte sammenlignet eller defineret som en større investering. Det er et smykke, du formentlig vil bruge mange år i streg, og som ligeledes kan have en helt særlig betydning for dig og din smykkesamling. Hos os finder du mange forskellige ure, der varierer i både mærker, prisklasser og stil.

Side

Vi fandt 2075 produkter

Side

Vi fandt 2075 produkter

Feminine ure

Hos Smykkekæden kan du blandt andet købe dameure med feminine finesser. Når du skal vælge det helt rigtige ur, er det først og fremmest essentielt, at du vælger ud fra din smykkestil. Det kan for eksempel være, at du er meget mere til guld end sølv. Hvis du oftest bærer forskellige guldsmykker, kan der altså være flere fordele ved at supplere med et guldur. På den måde vil der altid være en sammenhæng, når du bærer dine smykker. 
Hos os kan du finde ure i mange forskellige materialer. Fællesnævneren for alle vores smykker er, at de er ægte. Derudover kan du finder materialer i rustfrit stål, vandtæthed samt fine detaljer, der giver uret stil og gør det mere æstetisk. For de mere feminine ure gør det sig blandt andet gældende, at du kan købe smalle remme. Det gør generelt uret lidt mere simplicitet og for det til at se knap så stort ud på håndledet. Her er mærket Festina især et godt udgangspunkt. Få et overblik over nogle af de detaljer, der går igen ved mange af vores ure. 

  • Hos os kan du købe ure i mange forskellige materialer alt efter, hvad du er mest til
  • De fleste af vores ure er i rustfrit stål, så du er sikker på, at uret forbliver pænt og velholdt
  • Vi tilbyder mange forskellige mærker lige fra Gucci til Skagen og Tommy Hilfiger
  • Vi har et stort udbud af både dame- og herreure i mange forskellige prisklasser og stile 
  • Vi tilbyder fri fragt på alle vores ure med mulighed for hurtig levering og nem retur

Herreure i alle afskygninger

Udover feminine dameure tilbyder vi desuden herreure i mange forskellige materialer og ligeledes prisklasser. Her kan du for eksempel vælge imellem mærker lige fra Daniel Wellington, Seiko og det populære mærke Casio. Mulighederne er mange, og her kan du ligeledes vælge ur ud fra din smykkestil. Er du lidt mere til rustikke ure, kan du for eksempel overveje mærker som Casino eller Prestige. Er du lidt mære til afdæmpede og simple ure, kan du for eksempel overveje at investere i et vintageherreur fra Festina. Her får du nemlig et meget klassisk, men ligeledes stilet ur, der kan bæres af de fleste. Læs mere om de forskellige detaljer om urene nedenfor.

  • Hos Smykkekæden kan du vælge imellem flere forskellige mærker
  • Vores herreure er kvalitetssikre og kan købes i blandt andet rusfrit stål eller ægte læder
  • Du finder mange forskellige skiver og ligeledes urremme 
  • Du kan desuden købe ure med datovisning, hvis du ønsker det 
  • Du kan købe ure som gaver og samtidig være sikker på, at du får en gaveæske med ved køb

Find dit kommende ur blandt vores store udvalg