Rabinovich

Rabinovich

Rabinovich er et smukt, dansk smykkebrand, der har mere end 25 år på bagen i den danske smykkebranche. Det er et smykkebrand, der går sine helt egne veje, og som laver både personlige og unikke smykker med det helt særlige Rabinovich præg.

Side

Vi fandt 165 produkter

Side

Vi fandt 165 produkter

Utraditionelle veje

Rabinovich er et utroligt traditionsbundet brand, der holder hånd i hanke med stolte designtraditioner fusioneret med en uforudsigelighed og en anderledes tilgang til det at designe smykker. Det til trods har samtlige smykker et moderne og dog tidløst udtryk, og alle smykker laves med den højeste kvalitet for øje.

Med en historie, der startede tilbage i 1990, har brandet i den grad været i branchen i lang tid, og passionen for smykkerne og det smukke håndværk bagved er kun vokset i takt med brandets udvikling. Rabinovich’ smykker er udviklet og afprøvet af kvinder både internt i virksomheden og eksternt, så der er sikkerhed for, at kvinderne finder glæde ved smykkerne, før de sættes til salg.

Kreativitet i fuldt flor

Rabinovich smykker er kendetegnet ved brug af blandt andet oxyderet sølv, skæve sammensætninger af ædelsten og perler, eksperimenterende overflader og smukke, overraskende former.

Produktionen starter i tæt samarbejde med underleverandører i Thailand og Indonesien, men den sidste finish tilføres på værkstedet i Danmark. Det er her, smykkerne kontrolleres og tjekkes, så der er sikkerhed for, at kvaliteten er den højeste. Herefter tilføjes perler og ædelsten i fin parring med hinanden.

Bag brandet står Mario Rabinovich og Jette Poulsen, der begge har stærke kreative baggrunde. Den kreative kultur lever således i bedste velgående i værkstedet, hvor det i den grad er tilladt at tænke ud af boksen og anvende utraditionelle former og skæve mix. Guldsmedene arbejder tæt sammen i teams om at udvikle hvert enkelt design, der oftest skabes lidt efter lidt. Det giver en kreativ ånd, der er med til at højne både kvalitet og designniveau, så du som kunde får det bedste og fineste smykke.

Stor succes

Brandet har høstet stor succes for deres arbejde og design – både på den danske on den europæiske scene. Succesen er særligt stor herhjemme og i Holland, men også Norge, Sverige og Tyskland er vilde med brandets kreative og formfuldendte univers. 

Det er særligt det gode øje for design samt den lille ekstra detalje, som får smykkerne til at skille sig ud, der har skabt succes, og som får kunderne til at komme igen og igen. Du er ikke i tvivl, når du får et Rabinovich smykke i hænderne. Du fornemmer straks kærligheden til håndværket og passionen for den smykkekunst, der ligger bag. For det ER kunst, Rabinovich laver, og du vil opleve, at du konstant vil finde nye spændende detaljer ved dit smykke, uanset hvor meget tid du allerede har brugt på at betragte det. 

Det er således en stor ære at have Rabinovich som en del af vores sortiment – et stykke dansk designhistorie, der placerer sig skarp i feltet med deres finurlige former, rå oxyderede overflader, skæve detaljer og smukke ædelsten og perler i et smukt miks.