Frk Lisberg

Frk Lisberg

Alle værdsætter at få smykker i gave. Der er bare noget over dem, som giver en gave betydning, fordi personen, som giver gaven, har brugt lang tid på at finde lige præcis det smykke, som de mener passer til dig. 

Det kan være svært at finde det perfekte smykke til den særlige lejlighed, men Frk Lisberg er faktisk perfekt til smykkegaver. Udover Frk Lisbergs kollektioner med færdiglavede smykker, giver de dig nemlig også mulighed for at lave personlige vedhæng, så du kan lave den perfekte gave. 

Side

Vi fandt 653 produkter

Side

Vi fandt 653 produkter

Vælg selv betydningen 

En af Frk. Lisbergs største kompetencer er at give køberen muligheden for at lave personlige smykker. Du kan nemt finde smukke smykker, hvor der allerede er vedhæng og kæder, men du har også mulighed for selv at sætte et smykke sammen. De tilbyder et hav af vedhæng som passer til enhver lejlighed, om det så er dåb, konfirmation eller bryllupper. 

Du kan også få indgraveret vedhænget. Du kan få graveret datoer, navne og meget mere, som gør det tydeligt, hvad smykket skal minde den heldige modtager om. De har også en stor kollektion af Life-motiver, så du kan finde præcis det scenarie i livet, som passer til gaven. 

Du kan også nemt finde en gave til dig selv her. Frk Lisberg mener, at alle situationer fortjener en smule glans, så du kan sagtens give din hverdag lidt mere prompt og pragt med de håndslebne ædelsten, som findes i mange af deres smykker. Du kan nemt finde noget som passer perfekt til din garderobe og endda gør dit smykke mere personligt, hvis du har noget, du selv gerne vil mindes. Noget af det, som Frk Lisberg ønsker fra sine smykker, er nemlig at minde dig om de vigtigste værdier i livet. 

Hold dine smykker smukke 

Smykker er lavet til at være smukke og glansfulde, men det kræver, at man passer godt på dem. Alle smykker fra Frk Lisberg er produceret i kvalitetsmaterialer som er 100% nikkelfri og stemplet med HLI, da de er registreret hos ædelmetalkontrollen. 

De er lavet til at holde, så derfor bliver smykkerne kun produceret i 925 sterlingsølv eller 14 karat guld med belægning af enten 14-24 karat guld eller sort rutanium, som laver en mere slidstærk sort overflade end oxideret sølv. 

Fordi smykkerne har stort fokus på livsværdier, er de også skabt til at kunne bæres hele dit liv. Smykker falmer og bliver slidt over tid, uanset hvilken kvalitet de er, men deres levetid kan forlænges ved at passe godt på dem. 

Generelt skal du undgå at have dine smykker på, når du går i bad, dyrker sport eller sover, da det kan slide dem. Når du opbevarer dine smykker, bør de ikke være i direkte sollys eller hænge frit, da sollys og luften kan skabe misfarvninger. 

Hvis dit smykke bliver misfarvet eller snavset, kan du rengøre dem ved at bruge lidt lunken vand og en blød klud eller smykkerens. Du bør helst undgå polering, da det slider smykkets overflade.