Enamel

Enamel
Vi misunder altid de smukke unge piger, som har en afslappet tilgang til mode, men alligevel altid formår at se godt ud. Hemmeligheden bag deres stil er tit en solid samling af klassiske silhuetter, som kan styles på kryds og tværs, men som helst også har en lille twist, der gør dem unikke. Når det kommer til smykker, finder du tit samme tilgang. Med smykker fra Enamel får du alle de klassiske design med smukke og interessante emaljedetaljer.
Læs mere
Side

Vi fandt 319 produkter

Side

Vi fandt 319 produkter

Kan bruges sammen med hele din garderobe 

Enamels store kærlighed til klassikerne gør også, at du har mulighed for at bruge deres smykke til næsten alt, du ejer. Mange af deres smykker tager udgangspunkt i, at du skal kunne kombinere dem med deres andre smykker. 

Fordi du har mulighed for at sammensætte en masse smykker, kan du også nemt bestemme, hvor festlig dit tøj skal være. Hvis du skal til noget formelt, kan du sagtens tage flere ringe og armbånd på, men hvis du bare vil have lidt ekstra skinnende dekorationer på i hverdagen, kan du nøjes med dine yndlingssmykker. 

Du skal ikke være bange for, at du kommer til at synes, at deres smykker er for simple, for uanset hvor rent et smykkes linje er, byder den altid på en lille farverig emaljedetalje, som er med til at give smykket lidt ekstra personlighed. 

Enamel byder også på flere statementsmykker i deres kollektioner, så du også har mulighed for at få noget mere prangende, som stadig kan kombineres med deres andre smykker. Du kan altid udforske deres spændende smykkeunivers og finde ny inspiration til, hvordan du kan sammensætte dine smykker på nye måder. 

Stor fokus på kvalitet 

Fordi Enamel laver mange simple smykker, forventer de også, at de vil blive brugt meget. Hvis dit nye Enamel-smykke skulle blive en af dine yndlings, har de taget højde for den slitage, som kommer i forbindelse med et elsket smykke. Alle deres smykker er lavet af kvalitetsmaterialer i hånden. Alt er produceret i 925 sterlingsølv, hvor de kan have en belægning i form af 18 karat guld eller sort-rhodinering. 

De anbefaler stærkt, at du tager højde for at passe godt på dit smykke. Du bør altid tage dine smykker af, når du dyrker sport, går i bad eller sover, for at mindske slid. 

Når du ikke har dit smykke på, er det vigtigt at opbevare det rigtigt, så de ikke bliver misfarvet af oxidering. Hvis du opbevarer dine smykker i æsker eller smykkeposer, undgår du, at dine smykker bliver eksponeret til for meget ilt, hvilket oxiderer dine smykker, så de bliver mørkere. 

Hvis dine smykker skulle blive mørke eller beskidte, kan du sagtens finde glansen tilbage, ved at bruge flydende sølvrens. Hvis dine smykker er belagt, bør du prøve at fjerne snavset med en tør klud, da smykkerens godt kan slide dit smykke. 

Du bør også helst undgå at have alle dine smykker i samme æske, fordi de godt kan slide på hinanden. 

Hvis du behandler dine smykke ordentligt, kan du blive ved med at have dine yndlingssmykker på, uden at gå på kompromis med deres udtryk.