By Birdie

By Birdie

By Birdie er et dansk smykkemærke, som går i en helt anden forfriskende retning end den minimalisme der ellers er fremherskende. By Birdie smykker har et helt særligt råt og rustikt udtryk - ofte i en sammensætning af oxideret sølv med dele i 18 karat guld og ofte også med flotte ædelsten. By Birdie er især det seneste år blevet et storsælgende smykkemærke, og det skyldes at flere har fået øjnene op for værdien af at have smykker, der ikke bare ligner det alle andre har på.

Designeren hedder Birdie Wendelboe og hun er en sand visionær. Hvert enkelt smykke hun skaber er sit eget lille kunstværk. Prøv at kigge nærmere på en hvilken som helst By Birdie ring, og du vil med samme se, at der er tænkt på hver en detaljer. Sammeligner du så med andre ringe, så er det tydeligt at hver By Birdie ring bare er helt sin egen. Det samme gælder med øreringe, vedhæng og armbånd.

Vi her så heldige at være udvalgt som autoriseret forhandler af By Birdie, og det betyder at du altid kan være tryg ved at smykkerne er ægte. Bestil online i dag, og så sender vi typisk samme dag eller efterfølgende hverdag.

Side

Vi fandt 254 produkter

Side

Vi fandt 254 produkter