byBiehl

byBiehl

byBiehl er navnet bag de seneste par års helt store gavehit Beautiful World, som kan fås både som øreringe eller som vedhæng til halskæde eller armbånd. Smykke serien Beautiful World symboliserer fred på jorden. Efter den store succes med Beautiful World har byBiehl udvidet konceptet til den danske variation Beautiful Denmark. Charlotte Biehl besluttede sig i 2010 for at springe fra sit faste arbejde for at satse på smykkeeventyret. Det der motiverede Charlotte var visionen om at skabe personlige smykker, der virkelig betyder noget for dem der bærer smykkerne.

Her må man sige at byBiehl har ramt plet med især Beautiful World, men også andre serier som Together og Love and Friendship. Together-serien er smykker med vedhæng, hvor motivet er to eller flere mennesker side om side. Det kan være den perfekte gave, der taler til følelserne, idet man for eksempel kan købe udgaven med to personer som symbol på mor og datter eller udgaven med fire personer som symbol på familien.

De nævnte serier er kun en del af udvalget, der omfatter øreringe, armbånd, halskæder og ringe i mange forskellige flotte designs. Materialerne er primært sterling sølv og forgyldt sølv, men byBiehl har også lavet eksklusive udgaver i massiv guld. Se hele udvalget af lækre by Biehl smykker herunder. Vi sender fragtfrit alle bestillinger over 399 kr. Køb i dag og modtag dig byBiehl smykke indenfor 3 hverdag.

Side

Vi fandt 282 produkter

Side

Vi fandt 282 produkter