Øreringe

Man kan aldrig få for mange øreringe eller ørestikker. Selv hvis du ikke er så meget til smykker, er øreringe en rigtigt fin måde at pynte sig en smule på, uden at du kommer til at føle dig decideret pyntet og fin. Øreringe fås desuden i så mange forskellige styles, størrelser og looks, at du nemt kan finde noget, der passer til netop dit humør og det outfit, du gerne vil have på.

Side

Vi fandt 4825 produkter

Side

Vi fandt 4825 produkter

Forskellige udtryksmuligheder

I mange år var det kun ørestikker, der vandt frem, og både kvinder og mænd gik efter det let diskrete look, når det kom til øreringe. Ørestikkerne holder stadig den dag i dag som det klassiske og tidløse design, der aldrig kan gå galt. 

Men både mænd og kvinder er dog samtidig også blevet meget mere modige i dag. Således har særligt mange kvinder flere huller i hvert øre, hvor der mikses og matches mellem ørestikker, hoops og store statement øreringe. Ørestikker bruges i dag både som en diskret lille måde at pynte øret på, men de bruges i høj grad også som den tredje, fjerde eller femte ørering i ét øre, hvor mikses på livet løs. 

Der er desuden kommet en bølge af forskellige nye styles, som går ud over de klassiske designs med hoops og ørestikker, og hvor udtrykket er blevet tungere og mere pompøst, så det får lov til at larme lidt. Hvad end du søger, så kan du finde alle typer styles og størrelser her på siden, så du kan skabe dit helt eget udtryk

Hvilke øreringe skal du vælge?

Basalt set handler valg af øreringe naturligvis rigtigt meget om smag, præference og stil, men også om i hvilken forbindelse du skal bruge dem, og hvilket sæt tøj du har på. Det er en rigtigt god idé at have et lille udvalg af forskellige styles i forskellige størrelser og farver, så du har lidt forskelligt at vælge imellem. Det gælder naturligvis i endnu højere grad, hvis du har flere huller i ørerne.

Først og fremmest skal du overveje, hvilket materiale du bedst kan lide. Du bør under alle omstændigheder altid overveje at gå med de ædle metaller, det vil sige guld og sølv, idet disse kan holde hele livet. Hvis du er vild med almindeligt guld, men synes at det er for dyrt, kan du altid vælge forgyldt sølv. Du skal blot passe på overfladen, idet guldet med tiden kan slides af.

Dernæst skal du overveje, om du gerne vil have med eller uden sten, herunder også om det skal være med farvede ædelsten, diamanter eller kunstige sten. Desuden er perleøreringe også blevet utroligt populære – det gælder både de traditionelle perleøreringe men også de mere skæve og barokke perler.

Og endelig skal du naturligvis vælge en stil og type. Skal det være enkelt ørestik? Skal det være et statement piece? Skal det være hoops? Eller en cuff?

Ørestikker fra forskellige gode mærker

Vi forhandler nogle af de allerbedste og mest anerkendte mærker, der alle leverer god kvalitet og unikt og smukt design. Brug filteret her på siden til at udvælge dine yndlingsmærker, prisklasse og køn, så du nemt kan finde frem til netop det, du er på jagt efter.