Armbånd

Armbånd kan være med til at pifte selv kedelige og grå outfits op, og de kan være den ekstra lille lækre ting, der glimter på en grå regnvejrsdag, eller som lyser om kap med solen på de varme sommerdage. Vi har et stort udvalg af forskellige typer armbånd i vidt forskellige looks, designs, farver og størrelser, og vi har helt sikkert også lige præcis det, du leder efter. Vi har både billige armbånd i sølv og mere eksklusive armbånd i guld med ædelsten og diamanter.

Side

Vi fandt 1186 produkter

Side

Vi fandt 1186 produkter

Mange forskellige styles

Armbånd kommer i mange forskellige typer, tykkelser, størrelser og varianter. Du kan vælge imellem sølv, rosaguld, hvidguld og almindeligt guld, og du kan få med og uden diamanter og ædelsten. Stilen bestemmer du selv, og det kan være rigtigt godt at have lidt forskelligt at skifte imellem.

Vælg et stort og chunky armbånd, som larmer og kalder på opmærksomhed, hvis du gerne vil have et enkelt og fyldigt smykke på. Eller gå med et tyndt kædearmbånd for det mere diskrete hverdagslook. Du kan også kombinere flere forskellige typer af armbånd og lave dit eget lille ”arm candy”. Miks og match og skab noget personlighed i dine smykker og brug gerne forskellige metaller og ædelsten i sammenhæng med hinanden. 

 

Armbånd som gave

Et armbånd er en perfekt gave – både til dig selv og til én, du har kær. Og armbånd har den store fordel, at du ikke behøver at liste størrelsen ud af gavemodtager for at kunne købe en gave, der ikke skal byttes. Langt de fleste armbånd kommer nemlig i en standard længde, fordi størrelsen på vores håndled ikke varierer lige så meget, som størrelsen på vores fingre for eksempel gør. Dermed er det også rigtigt nemt at købe et armbånd i gave uden at kende til din ven eller venindes størrelse på forhånd.

Selv hvis du skulle være i tvivl, så har vi et stort udvalg af kædearmbånd, hvor du selv kan justere længden på armbåndet, så det passer bedst muligt til ham eller hende, der skal bære det. Det kan være en fordel, hvis du tror, at gavemodtager har lidt tyndere eller lidt større håndled end gennemsnittet.

Et armbånd som gave er en super fin erkendtlighed, der helt sikkert vil vække glæde hos modtageren – der er nemlig intet så personligt og fint som smykkegaver.

Mange brands

Vi forhandler mange forskellige kendte og velrenommerede brands her på siden, ligesom vi også har armbånd i forskellige prisklasser. Fælles for alle de brands, vi arbejder sammen med er, at de leverer smykker af høj kvalitet, og at de alle er garanter for unikt og spændende design. Se eksempelvis de lækre armbånd med flotte charms fra Pandora.

Vi forhandler i den forbindelse blandt andet By Biehl med det super populære Beatiful World motiv samt Georg Jensen og Sif Jakobs, som alle er gode, danske brands, der leverer smukke designs af høj kvalitet.

Vælg imellem armbånd i guld og sølv med og uden ædelsten, perler og diamanter - ved at vælge ægte metaller og ægte ædelsten kan du nemlig være helt sikker på, at armbåndet kan følge dig hele vejen igennem livet, og at det bliver ved med at holde sig pænt. Find dit næste armbånd her på siden og få det leveret snarligt.