Scherning

Scherning

Scherning smykker er håndlavede smykker i flotte og unikke designs fra dansk smykkemærke.

Med det perfekte smykke kan ethvert sæt tøj føles lidt mere specielt. Med det rette smykke føler man, at det kan bruges til næsten alt, man ejer, samtidig med at det giver personlighed. Når man køber et smykke, vil man gerne have, at det man får er lavet i så god en kvalitet, at det kan holde til at blive brugt næsten dagligt. Med Scherning får man et smykke, som kan bruges til det meste og som er lavet til at blive brugt dagligt.

Side

Vi fandt 215 produkter

Side

Vi fandt 215 produkter

Unikt men tidløst design 

Med Scherning kan du få smykker, som giver din stil personlighed, men uden at være for prangende. Du kan sagtens bruge dem til hverdag og til mere festlige lejligheder. Smykket er også smukt nok til at blive en betydningsfuld gave til en, som du holder af. Fordi smykkerne er lavet i nedtonede farver med sølv- og gulddetaljer er de lette at inkorporere i enhver garderobe. 

Scherning har været i nogle af de førende smykkebutikker siden 2004 og med god grund. De stræber efter at være en mulighed for, at enhver kvinde og pige kan købe smukke smykker lavet i god kvalitet. 

I hver smykkekollektion bruger de samme grundmaterialer, men anvender dem på en ny måde, som gør hver kollektion unik. Et af kendetegnene ved Scherning er deres store brug af porcelæn, som normalt ikke ses så meget i smykkeuniverset. 

Selvom porcelænet har ry for at være et meget skrøbeligt materiale, er det overraskende holdbart, som gør det muligt at lave et slidstærkt smykke med et særlig delikat udtryk. 

Fokus på kvalitet 

Scherning vil gerne sikre sig, at kunder får smykker af den bedste kvalitet. Derfor er alle smykker lavet i hånden og bliver kvalitetstjekket flere gange i processen. Alle deres materialer er nøje udvalgt for at få det ønskede resultat. 

Alt porcelæn bliver bagt tre gange, så det bliver robust nok til at kunne blive til et smykke, og så alle håndmalede detaljer bliver på, uanset slid. På andre smykker bliver emaljen brugt til at lave et mere skinnende og farverigt udtryk. Alt emalje bliver håndmalet i to lag for at sikre, at overfladen bliver dækket ligeligt. 

Desuden er alle Scherning-smykker allergivenlige, da alt, på nær vedhæng, er lavet i 925 sterlingsølv, 22 karat gulv og sort rutanium. Når de ønsker at lave et sort smykke, anvender de en belægning bestående af sort rutanium i stedet for at oxidere sølvet, da det er langt mere slidstærkt. 

Selvom alle smykkerne er lavet med kvalitet i tankerne, kræver det også, at smykket bliver passet godt på, hvis det skal holde sin glans. Det anbefales, at man tager smykket af, inden man skal sove, i bad eller dyrke sport, så smykkets overflade skånes. 

Når smykket bliver beskidt, anbefales det, at man bruger en flydende smykkerens i stedet for at polere det, da det vil fjerne smykkets belægning. Smykkets emalje og porcelænsdele kan gøres rent med lidt lunkent vand og en mild sæbe. 

Den rette rengøring af et smykke kan forlænge dets levetid markant.