Om Smykkekæden

Smykkekæden er et navn, der vækker genklang i den danske smykkebranche. Smykkekæden er et dansk firma med en historie der rækker langt tilbage, og som nok er bedst kendt for at stå bag de populære og eksklusive Prinsesse-smykker. I oktober 2017 har vi taget skridtet videre og bevæget os ind på online-scenen ved at åbne denne webshop, hvor vi både sælger vores egne smykker og varer fra kendte mærker.

Vi laver selvfølgelig stadig selv vores helt egne og særlige smykker, men derudover sælger vi også både smykker og ure fra en lang række kendte og populære mærker. Vi kommer løbende til at tilføje nye og spændende smykker og ure fra mærker som Daniel Wellington, Seiko, Tommy Hilfiger, Sif Jakobs, Scrouples, Izabel Camille og mange flere.

I dag ejes Smykkekæden af Henrik Ørsnes som også har overtaget driften af webshoppen Karat24, mens forhandlingen af Prinsessesmykker er overtaget af Scrouples Jewellery.

Ved at handle ved Smykkekæden opnår du en lang række fordele. Vi sender lynhurtigt, og du kan forvente levering indenfor 1-3 hverdage. Vi har fri fragt ved bestillinger over 399, og altid nem og fri retur. Du kan altid returnere dine varer og få pengene tilbage indenfor 30 dage, så du risikerer aldrig noget ved at handle hos Smykkekæden. Når vi afsender din pakke, så vedlægger vi en forudbetalt retur-pakkelabel. På den måde kan du både nemt og gratis returnere varen, hvis du skulle fortryde dit køb.